COVID-19: Vores kontorer holder lukket for personligt fremmøde fra 21. september til 2. oktober. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig alle hverdage på telefon 55 75 09 99, mail og chat. Ring mig op

COVID-19: Sådan er du dækket på udlandsrejser

Afgange i lufthavn med COVID

Fredag den 26. juni opdaterede Udenrigsministeriet og regeringen rejsevejledningerne til lande i EU, samt UK. Her kan du læse mere om, hvor og hvornår din rejseforsikring dækker.  

Vores dækning på rejseforsikringen følger til enhver tid Udenrigsministeriets udmeldinger.

Gå til Udenrigsministeriets rejsevejledninger


Her dækker rejseforsikringen 

Lokal Forsikring dækker rejser til alle lande, som Udenrigsministeriet kategoriserer som ”gule”.

Vi dækker dig også på rejsen, hvis du skulle være uheldig, at din destination bliver kategoriseret som ”orange”, mens du er på ferie.

Afbestillingsforsikringen dækker, hvis du har bestilt en rejse, før Udenrigsministeriet begyndte at fraråde indrejse til dit rejsemål, og hvis rejsen stadig frarådes 48 timer før din afrejse. Det er dog betinget af, at du ikke kan opnå dækning fra rejseudbyderen.


Her dækker rejseforsikringen ikke

Vi dækker fortsat ikke rejser til lande, som Udenrigsministeriet kategoriserer som ”orange” og røde”. 

Hvis din destination er ”gul” ved afrejse, men du ikke føler dig tryg ved at rejse, kan vi desværre ikke tilbyde at dække omkostningerne ved tabt rejse.


Hold dig orienteret

Vi anbefaler at du holder nøje øje med rejsevejledningerne på Udenrigsministeriets hjemmeside. 

Vi anbefaler desuden, at du holder dig opdateret i forhold til de restriktioner, som det enkelte land kan have i forhold til indrejse.

I nogle lande er der væsentlige restriktioner, som det er vigtigt, at du sætter dig ind i, inden du beslutter, om du vil rejse eller ej.
 

Relevante links

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.