Ledige stillinger

Vi søger en kundekonsulent til vores policeafdeling - erhverv, landbrug og privat

Brænder du for at levere markedets bedste rådgivning og salgsstøtte, og for at gøre en forskel? Så har vi måske en stilling for dig på vores hovedkontor i Næstved. 

Læs mere om stillingen. Der er ansøgningsfrist mandag den 28. januar, men da vi ønsker stillingen besat snarest afholder vi løbende samtaler, så skynd dig at sende din ansøgning og CV til job@lokal.dk

 

 

Vi søger en kundekonsulent til vores Kundeservice på Sjælland

Brænder du for salg og service - og for at levere markedets bedste kundeoplevelse? Så skal du læse mere her. Til vores hovedkontor i Næstved eller vores salgskontor i St. Heddinge mangler vi en kundekonsulent pr. 1. april. 

Læs mere om stillingen. Der er ansøgningsfrist mandag den 4. februar. Vi forventer at afholde samtaler medio februar. Send din ansøgning og CV til job@lokal.dk

 

 

Vi søger en controller til vores økonomiafdeling på vores hovedkontor i Næstved

Vil du være vores controller (nyoprettet stilling) til hovedkontoret i Næstved? 

Kunne du tænke dig at blive en del af vores stærke økonomi-team og i stor grad præge dine arbejdsopgaver i den oprettede controllerfunktion inden for løbende rapportering, regnskabsaflæggelse og optimering af vores forretningsprocesser?

Læs mere om stillingen. Rekrutteringsprocessen foretages af Copenhagen Search Partners. Samtaler vil blive afholdt løbende. Ansøgningsfristen er 6. februar. 

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.