Mød en medarbejder

Har du ønsker om at blive vores næste medarbejder? Mød 2 medarbejdere, og læs, hvorfor de har valgt Lokal Forsikring som deres arbejdsplads.

 

medarbejder Sofie Wrisberg JernsenSofie Wrisberg Jensen, Skadekonsulent i skadeafdelingen i Næstved - ansat i 2009

"Jeg startede hos Lokal Forsikring i Næstved som picoline, da jeg var 13 år gammel. Efter min studentereksamen blev jeg ansat, i mit sabatår, som vikar i policeafdelingen. 

Jeg blev glad for at være ansat i Lokal Forsikring, da vi er et selskab, hvor jeg som medarbejder kan få lov til at udvikle mig. 

Jeg søgte derfor stillingen som finanselev i 2015. Det er en to-årig uddannelse, hvor jeg både var på Forsikringsakademiet i Rungsted, og i forskellige afdelinger i Lokal Forsikring.
Efter jeg blev færdiguddannet, fik jeg en fast stilling som kundekonsulent i vores kundeservice, og i dag er jeg rykket videre til vores skadeafdeling, hvor jeg arbejder som skadekonsulent."

 

 

 

medarbejder Rikke_bøchman_PheifferRikke Bøchman Pheiffer, Underwriter og controller - privat, i Næstved - ansat i 2014

"Efter at jeg i mange år, havde arbejdet som bankrådgiver, kom jeg til Lokal Forsikring i 2014. I første omgang i et vikariat i vores privat policeafdeling. I de snart 4 år der er gået, er jeg blevet fastansat, og har i den periode taget en helt ny uddannelse og bestået både niveau 3 og 4 på forsikringsakademiet. 

Jeg har arbejdet med policehåndtering, projekter, implementering af nye IT løsninger, udviklet nye forsikringsprodukter, nye forretningsgange og processer. 

Lokal Forsikring er et kundeejet, lokalt og dynamisk selskab, hvor vi har tæt personlig kontakt med vores kunder, og hvor vi som medarbejdere har gode muligheder for at udvikle os - både personligt og fagligt."

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.