Lokal Forsikring fortsætter flere års vækst

logo

Stadig flere kunder vælger Lokal Forsikring, der i 2018 udbetalte det hidtil højeste beløb i erstatninger til kunderne. ”2018 viste, at vi er konkurrencedygtige på både pris, kvalitet og service,” lyder forklaringen fra Lokal Forsikring. 

Lokal forankring og tilstedeværelse med egne kontorer i ti lokale områder betød, at Lokal Forsikring også i 2018 fortsatte de seneste års solide vækst. Med lige knap 300 millioner kroner i indtægter fra salg af forsikringer fortsatte Lokal Forsikring de seneste 5 års ubrudte vækst. 

”Vi har en klar strategi om at være tæt på kunderne – både helt konkret og i overført betydning. Den positive udvikling i tilgangen af kunder igen i 2018 viser tydeligt, at vi både er konkurrencedygtige på pris, kvalitet og service, og vores kunder sætter pris vores lokale strategi. Stadig flere danskere vælger den grundlæggende forsikringstankegang og fællesskabet, som er kernen i et gensidigt selskab, frem for at skulle betale udbytte til nogle aktionærer,” siger Michael Nørgaard Larsen, der er administrerende direktør i Lokal Forsikring

Flere kunder fik hjælp
Samtidig med en vækst på over fire procent, som er blandt branchens højeste, udbetalte Lokal Forsikring det højeste beløb i erstatninger til kunderne nogensinde. Lokal Forsikring udbetalte i 2018 mere end 227 millioner kroner i erstatninger efter skader til selskabets privatkunder og til mindre og mellemstore virksomheder og landbrug på Sjælland, Fyn og de omkringliggende øer. Særligt betød en række store brandskader, at Lokal Forsikring i 2018 udbetalte mere end 53 millioner kroner mere i erstatninger til kunder, der var ramt af storskader. 

”Der er ingen tvivl om, at Lokal Forsikring og ikke mindst vores kunder gerne havde været foruden de mange store skader i forbindelse med brande. Omvendt er det jo netop, når vi hjælper kunderne med de helt store skader, at vi kan dokumentere vores styrke og værdi ved at være et de mest solide forsikringsselskaber i branchen,” siger Michael Nørgaard Larsen.
 
Lokal Forsikrings kapitalgrundlag – der populært sagt viser forsikringsselskabets økonomiske polstring og dermed evnen til at leve op til selskabets forpligtelser overfor kunderne – er næsten dobbelt så stort, som loven kræver.

Øget effektivitet og investering i kundeservice
I 2018 samlede Lokal Forsikring en række administrative funktioner og investerede i nye IT-systemer for at øge selskabets effektivitet. Samtidig flyttede Lokal Forsikring et lokalkontor i Odense uden for byens centrum, samt åbnede et nyt lokalt kontor i Nykøbing Falster. Ligeledes udviklede Lokal Forsikring en ny forsikring til børn, der bliver ramt af livskritiske sygdomme som eksempelvis kræft, hjerneblødning, nyresvigt eller andre alvorlige sygdomme.

”Vi skal hele tiden sikre, at vi driver en effektiv forretning samtidig med, at vi kan tilbyde de forsikringer, som kunderne har brug for og efterspørger. Det gjorde vi i 2018, og det vil også være vores mål fremover,” siger Michael Nørgaard Larsen

Yderligere oplysninger:
Michael Nørgaard Larsen, administrerende direktør
Direkte:  55 75 09 70
Mobil: 53 62 09 70 

 

Om Lokal Forsikring: Lokal Forsikring er et gensidigt selskab (G/S), hvor kunderne er medejer af forsikringsselskabet. Lokal Forsikring har eksisteret i mere end 150 år, og tilbyder forsikringer til privatkunder og mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder og landbrug. Lokal Forsikring er lokalt tilstede med egne kontorer i 10 byer på Sjælland, Fyn og omkringliggende øer. Læs mere på www.lokal.dk 

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.