Rejseforsikring og COVID-19 Læs mere her

Invitation til Åbent Hus i Hillerød

Medarbejderne på det nye kontor i Hillerød
Personalet på Hillerød-kontoret

Onsdag den 1. september åbner Lokal Forsikring G/S nyt kontor på Vølundsvej 6A i Hillerød.

Her kan du blandt andet møde Thomas, Rosa, Steffen og Serkan, der står klar til at rådgive nye og eksisterende kunder om forsikring.

”Vi er rigtig glade for at kunne fortælle vores kunder, at vi åbner et lokalt kontor i Hillerød. Vi har fundet et rigtig godt kontor med fine parkeringsmuligheder og mødefaciliteter. Så vi ser frem til at kunne mødes fysisk med de af vores kunder i Nordsjælland, der har behov for det,” fortæller administrerende direktør Michael Nørgaard Larsen.

Invitation til Åbent Hus
Alle interesserede bydes inden for, når Lokal Forsikring G/S den 1. september klokken 15-17.30 holder Åbent Hus på Vølundsvej 6A. Her byder forsikringsselskabet på grillpølser og lidt at drikke. De første 50 gæster kan desuden tage en gratis førstehjælpskasse med hjem.   

Fokus på det lokale
Lokal Forsikring er efterhånden ét af de eneste forsikringsselskaber, hvor kunder stadig kan komme ind fra gaden og få hjælp og vejledning omkring forsikring. Selskabet, der altid har lagt vægt på at være til stede lokalt, har i dag syv kontorer fordelt på Sjælland, Falster, Fyn og Langeland.  

”Det er vigtigt for os at være tæt på vores kunder – både når vi rådgiver om forsikring og behandler skader. Vi har mange kunder i området, og derfor er det vigtigt for os at være her fysisk også,” fortæller Michael Nørgaard Larsen. 

Lokal Forsikring G/S har været til stede i Nordsjælland siden 1994, hvor selskabet – som i sin tid hed Udflytterne – fusionerede med Frederiksborg Brand A/S.