Lokal Forsikring indgår samarbejde med Børnenes Trafikskole

Bamse Betjent fra Boernenes Trafikskole
Hvad er mere vigtigt, end at vi som forældre kan sende vores børn trygt ud i livet - og i trafikken? Vi synes at det er vigtigt - så vigtigt at vi har indgået et samarbejde, som skal komme vores kunder og deres børn til glæde og gavn. 

Som et kundeejet forsikringsselskab har vi et stort ønske om at kunne give vores kunder "det lille ekstra". Det får vi nu mulighed for i forbindelse med vores nye samarbejde med Børnenes Trafikskole

Børnenes Trafikskole tilbyder trafikundervisning til børn i alderen 5-15 år rundt om på landets skoler og institutioner, i indkøbscentre og til forskellige større arrangementer.  Med store oppustelige baner og populære maskotter tager de rundt i Danmark og tilbyder spændende trafikundervisning i børnehøjde. Derudover er en online trafikskole på trapperne, og det er et af de tiltag, der på sigt skal komme vores kunders børn til gode. 

 

Børnenes Trafikskole undervisning
Børnene modtager trafikundervisning i den store oppustelige brandbil

 

Hvorfor samarbejde?

For os går læring om trafiksikkerhed godt i spænd med flere af de forsikringsprodukter, som vi tilbyder - som eksempelvis ulykkesforsikringer. Samtidig mener vi, at Børnenes Trafikskole er et spændende og moderne tiltag. De har undervisning i børnehøjde, som vi meget gerne vil bakke op om. 

Vi har et ønske om at sætte trafiksikkerhed på dagsordenen. Vi vil i den kommende tid sætte fokus på emnet på vores Facebook side, hvor vi både vil samle gode råd og dele historier fra pressen omkring emnet. 

 

Børnenes Trafikskole cykelbane
Børnene lærer trafikregler på den store oppustelige cykelbane.

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.