COVID-19: Vores kontorer holder indtil videre lukket for personligt fremmøde. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig alle hverdage på telefon 55 75 09 99, mail og chat. Ring mig op

Nu kan vi forsikre din daglige økonomi

Man regner på sin økonomi
Lønsikring
Hvis du mister dit job eller må lukke din virksomhed, kan det være rigtig ubehageligt at stå foran en periode, hvor dine faste udgifter til børn, bolig og bil ikke kan dækkes af dagpenge eller kontanthjælp.

Den bekymring ønsker vi ikke, at vores kunder skal sidde med. Vi er derfor rigtig glade for at kunne fortælle, at vi har indgået et nyt forsikringssamarbejde med FF Forsikring om tre typer af forsikringer til dig, der gerne vil slippe for at havne i en økonomisk presset situation.

I samarbejde med FF Forsikring kan vi tilbyde dig tre nye forsikringstyper

  • Lønsikring, hvor du får du udbetalt op til 90% af din bruttoløn, hvis du frivilligt eller ufrivilligt står uden job i en periode. Læs mere om mulighederne med Lønsikring.  
  • Indtægtssikring, der giver dig økonomisk tryghed, hvis din virksomhed går konkurs, eller du af andre grunde tvinges til at sælge eller lukke. Læs mere om mulighederne med Indtægtssikring.
  • Huslejeforsikring, der sikrer, at så der er plads til lidt mere af det sjove, selvom du mister dit job. Du kan tegne en dækning på 6.000 kroner eller 10.000 kroner alt efter dit behov. Læs mere om mulighederne med Huslejeforsikring.

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.