Lokal Forsikring holder kontorerne lukket for personligt fremmøde til og med 14. april for at mindske risikoen for spredning af COVID-19 i henhold til myndighedernes anbefalinger. Vores forsikringsrådgivere sidder klar til at hjælpe dig via telefon 55750999 eller via kundeservice@lokal.dk

Coronavirus

covid19

Status på situationen

Situationen med Corona virus udvikler sig time for time, hvorfor vi opfordrer vores kunder til at følge myndighedernes anvisninger og løbende at holde sig opdateret på Udenrigsministeriets rejsevejledninger, som kan findes på dette link: udenrigsministeret

I øjeblikket frarådes rejser til en del lande og der manes til ekstra forsigtighed i den del af verden, som man ikke direkte fraråder rejser til.

 

 

Sådan dækker forsikringen

Vores rejseforsikring dækker rejser til de lande, som udenrigsministeriet fraråder rejser til (de orange og røde lande).
Afbestillingen forudsætter, at du har afbestillingsdækning på din rejseforsikring.

Ønsker du at afbestille, skal du først kontakte dit rejsebureau/flyselskab for at undersøge muligheden for ombooking eller refusion af billetten. Udgifter, som ikke refunderes af rejsebureau/flyselskab, kan du søge refunderet under din afbestillingsforsikring her.

Din almindelige rejseforsikring indeholder bl.a. dækning for udgifter til:

  • behandling, hjemtransport og indhentning af rejserute i forbindelse med akut opstået sygdom.
  • kompensation for mistede feriedage, hvis du været syg under din rejse
  • Evakuering, når Statens Serum Institut (eller tilsvarende myndighed) anbefaler evakuering eller hjemrejse på grund af livstruende epidemier i det område, hvor du opholder dig.

 

Har du spørgsmål eller akut brug for hjælp, kan du kontakte SOS International på et af følgende telefonnumre.

SOS International Alarmcentral kan kontaktes 24/7 ved behov for assistance under rejsen på
+45 38 48 81 40.

SOS International skadeafdeling kan kontaktes ved forespørgsler inden og efter rejsen på
+45 38 48 86 42.

 

 

Vi følger situationen

Vi følger situationen tæt og overvejer løbende i samarbejde med SOS International - bl.a. på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger - om der er behov for at udvide antallet af lande/områder, som vi dækker.

Vær opmærksom på, at SOS International først tager endelig stilling til muligheden for dækning af afbestilling, når du er tæt på afrejse, og vi har det fulde billede af situationen på afrejsetidspunktet.

 

Relevante links

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.