Gode råd til landbruget under høsten

Vi har haft et meget tørt forår, og sommeren er fortsat meget tør. Derfor er der nogle forholdsregler du med fordel kan tage i brug, for at undgå skader i forbindelse med høsten. 

Under almindelig / tør høst

  • Sørg for at brandslukningsudstyr på mejetærskere, pressere og traktorerne forefindes og er i orden.
  • Tjek at manometernålen står i det grønne felt på brandslukkeren.
  • Pulverslukkere bør ryste med jævne mellemrum, for at pulveret inde i beholderen ikke falder sammen.
  • Sørg for dagligt eftersyn af høstmaskiner med den fornødne smøring og ikke mindst afblæsning af avner, halm m.v på hele maskinen.

 

 

Høst under meget tørre forhold:

Ude i marken er det altid en god ide at have en fyldt marksprøjte stående med rent vand, klar til at begrænse eventuelle markbrande, der kan startes i forbindelse med maskinbrand eller gnister fra høstmaskiner, der rammer sten eller lignende.

Travlt under høsten - undgå tyveri af maskiner

Der er meget kørende materiel i landbruget - høstmaskiner, traktorer, atv'er, varebiler osv. Fælles for dem alle er, at både børn - store som små - og tyveknægte finder kørende materiel meget interessant. Sørg derfor for, altid at fjerne nøglen fra tændingslåsen - efterlad aldrig maskiner og biler med nøglen siddende i. På den måde undgår du utilsigtede hændelser.

Pas på hinanden - også i en travl høst.

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.

Skrab og vind med Lokal Forsikring

Vær med i vores påskekonkurrence, hvor du kan vinde en gaveæske med påskespecialiteter fra Summerbird, hvis du skraber tre ens forsikringer.