Hvad siger vores kunder?

billede_kunder_leifogbodil

Som kunde i Lokal Forsikring er du også medejer. Mød nogen af vores medejere her, og læs, hvorfor de har valgt netop Lokal Forsikring til deres forsikringsselskab. 

 

 

Depot Svendborg - Ove Nielsen, medejer af Lokal Forsikring siden 2012

"Vi driver selv en virksomhed, hvor vi er meget lokale. Derfor vil vi gerne bakke op om nogen, som også tager sig af det lokale liv - og det gør Lokal Forsikring."

 

Familien Kristensen, medejere af Lokal Forsikring siden 2016

"Lokal Forsikring er lokalt, og de har en person i området, som vi kan kontakte. Lokal Forsikring støtter op om de værdier vi har."

 

Tony Lægsgaard, medejer af Lokal Forsikring siden 2011

"Det er en fordel at Lokal Forsikrings assurandører har kendskab til landbruget, så man ikke behøver at forklare sig ned i dybden, når man skal gennemgå tingene."

 

Invita Køkkencenter Næstved - Carsten Jensen, medejer af Lokal Forsikring siden 2010

"Lokal Forsikrings assurandører ved noget om erhvervslivet, og derfor giver de altid en kompetent rådgivning.
Som kunde i Lokal Forsikring er man også medejer, og det giver mulighed for medindflydelse."

 

Familien Nymark, medejere af Lokal Forsikring siden 2016

"Vi valgte Lokal Forsikring, fordi de var gode til at rådgive os om, hvilke forsikringer der var nødvendige. Vi fik tilbud flere steder fra, hvor Lokal Forsikring helt klart gav den bedste rådgivning."

 

Leif og Bodil Pedersen, medejere af Lokal Forsikring siden 2012

"Det der er godt ved Lokal Forsikring, det er, at man kan køre op og snakke med dem - ansigt til ansigt. Det betyder uendeligt meget for mig, at det ikke bare er en telefon man sidder og snakker med."

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.