Har du bestilt ferie i den periode, hvor der er varslet strejke/lockout?

Ekstraordinær dækning på afbestillingsforsikring ved strejke/lockout

En af Lokal Forsikrings kerneværdier er omsorg, og det er naturligt for os, at kunne tage hånd om de kunder, der risikerer at skulle afbestille en rejse i denne ekstraordinære situation. Derfor dækker vores afbestillingsforsikring ekstraordinært, hvis du eller et medlem af din husstand bliver omfattet af strejken/lockouten. 

 

Betingelser for ekstraordinær dækning på Lokal Forsikrings afbestillingsforsikring, jf. betingelser for rejseforsikringen - i forbindelse med overenskomstforhandlinger 2018.


Afbestilling for dig og din husstand

Forsikringen dækker, hvis du ønsker at afbestille din rejse, fordi din planlagte ferie bliver suspenderet på grund af lovlig strejke eller lockout i forbindelse med overenskomstforhandlinger 2018. Det er en betingelse for dækning, at:

  • Du eller din husstand er direkte berørt af strejke eller lockout (dvs. er omfattet af strejken/lockouten som medarbejder).
  • Rejsen er købt og betalt senest den 7. marts 2018.
  • Du har en gyldig afbestillingsforsikring, som er tegnet senest den 1. marts 2018, og som stadig er gyldig på skadetidspunktet. 
  • Der er tale om en rejse, som er omfattet af rejseforsikringen. 
  • Ferien forsat er suspenderet 24 timer inden afrejsen. 

 

I øvrigt gælder de almindelige regler for afbestilling

Afbestilling - rejseledsager

Hvis din rejseledsager må afbestille sin rejse på grund af lovlig strejke eller lockout i forbindelse med overenskomstforhandlinger 2018, dækker vi dine udgifter til afbestilling. 

Det er en betingelse for dækning at din rejseledsagers afbestilling af rejsen betyder, at du så må rejse helt alene, samt at I skulle have rejst sammen på hele rejsen, og har samme udrejse- og hjemkomsttidspunkter fra og til Danmark. 

For at få erstatning skal du skaffe dokumentation for din rejseledsagers afbestilling. 

I øvrigt gælder de almindelige regler for afbestilling. 

 

Udgifter til ombooking

Den ekstraordinære dækning omfatter ikke meromkostninger til ombooking af rejser som følge af konflikten. 

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 55 75 09 99 eller på mail kundeservice@lokal.dk

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.