Lokal Forsikring åbner kontor nummer 10

kontor
I Lokal Forsikring er vi stolte over, at vi i dag kan offentliggøre, at vi åbner vores lokalkontor nummer 10. Vi har valgt Nykøbing Falster som den næste by, hvor vi gerne vil have et lokalkontor.

 

Valget faldt på Nykøbing Falster, både fordi vi ser et stort potentiale i området, men også fordi området passer godt til vores mission om at være nærværende og lokale i de områder, hvor vi vælger at have et kontor. Lokal Forsikring skal være det foretrukne lokale forsikringsselskab på Lolland, Falster og tilhørende øer. Vi vil tilbyde gode forsikringsløsninger til erhvervs-, landbrugs- og privatkunder, og vi vil levere den allerbedste service og kundeoplevelse. 

 

Vores nye adresse bliver Langgade 29A, 4800 Nykøbing Falster, hvor vi flytter ind i løbet af marts måned. Vi vender tilbage med mere information om den officielle åbningsdato og en spændende reception. 

 

Vi ser frem til at møde mange nye og gamle kunder på vores nye kontor. 

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.