Thomas Cook Group konkurs

thomascook

Thomas Cook Group Konkurs  

Det store flyselskab, som bl.a. ejer det danske rejseselskab Spies er gået konkurs. Mange danskere står derfor i en situation, hvor deres igangværende eller kommende ferie bliver påvirket. Mange af de rejsende skulle nemlig flyve med Thomas Cook Airlines Scandinavia, som også er ramt af konkursen. Spies har meddelt at på nuværende tidspunkt ikke er omfattet af konkursen. Det betyder at Rejsegarantifonden, som ellers hjælper i disse tilfælde, har meddelt, at de ikke er gået ind i sagen for Spies kunder.

 

Er du allerede på din ferie destination?  

Rejser du med Spies og er på dit feriested, kan du ringe til Spies på telefon +45 7010 4200. Spies har oplyst at de lige nu har primær fokus på at hjælpe de kunder, som er på ferie eller skal afsted indenfor de nærmeste dage.

 

Hvis du ikke er taget afsted  

Læs mere på Spies’ hjemmeside, som løbende opdateres.
Eller ring til Spies på telefon +45 7010 4200.
Læs evt. mere på Spies hjemmeside: https://www.spies.dk/aktuelt

På rejsegarantifondens hjemmeside, kan du læse mere om fondens muligheder for at hjælpe med dækning: https://www.rejsegarantifonden.dk/forside/

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.