Lokal Forsikring indgår spændende samarbejde om børns sikkerhed i trafikken.

Det kundeejede forsikringsselskab Lokal Forsikring, har valgt at tage aktiv del i børns sikkerhed i trafikken. Det sker gennem et nyetableret samarbejde med virksomheden Børnenes Trafikskole. 

Børnenes Trafikskole er en privatejet virksomhed, der har en mission om at lære børn om trafiksikkerhed og førstehjælp gennem leg og læring. Med store oppustelige baner og populære maskotter, tager Børnenes Trafikskole rundt til skoler og institutioner og tilbyder trafikundervisning til børn i alderen 5-15 år. Undervisningsforløbene tilpasses altid til børnenes alder. 

 

Hvorfor samarbejde?

" I Lokal Forsikring har vi et stort ønske om at kunne give det "lille ekstra" til vores kunder. Det har vi fået muligheden for, ved at lave et samarbejde med Børnenes Trafikskole. vi kan tilbyde vores kunders børn muligheden for online trafikundervisning, og vi kan være med til at skabe kontakter mellem skoler og institutioner og Børnenes Trafikskole i vores nærområder, så børnene her kan få mulighed for at få en dag med trafikundervisning" udtaler Adm. direktør Michael Nørgaard Larsen. Han forsætter; "For os går læring om trafiksikkerhed godt i spænd med flere af de forsikringsprodukter som vi tilbyder - som eksempelvis ulykkesforsikringer. Samtidig mener vi at Børnenes Trafikskole er et spændende og moderne tiltag til undervisning i børnehøjde, som vi meget gerne vil bakke op om."

 

Reflekser og cykelhjelme

Lokal Forsikring har et ønske om at bruge samarbejdet til, i de kommende år, at sætte fokus på børns sikkerhed i trafikken. Både via forskellige aktiviteter i lokalområderne, som eksempelvis uddeling af reflekser, tilbud om trafikundervisning, konkurrencer og meget andet. "Jo mere opmærksomhed vi kan skabe om trafiksikkerhed for børn jo bedre" slutter Michael Nørgaard Larsen.

 

For yderligere information - kontakt:

Adm. direktør i Lokal Forsikring Michael Nørgaard Larsen på tlf. 53 62 09 70

Direktør for Børnenes Trafikskole Carsten Winther på tlf. 24 59 63 24

Download billeder fra Børnenes Trafikskole