Dusør udloves

Igennem de seneste par måneder har en lang række påsatte brande hærget Odense. Politiet efterforsker på nuværende tidspunkt mere end 15 brande. Brandene er bl.a. gået ud over flere foreninger, klubhuse, butikker og den velkendte restaurant Carlslund i Fruens Bøge.

Hos Lokal Forsikring, der har kontor i Odense bymidte, og hvor flere af medarbejderne bor i nærområdet, er man bekymret for alle de påsatte brande. "Det er frygteligt for Odense og lokalområdet, det skaber utryghed og frustrationer, at gerningsmanden fortsat er på fri fod ", udtaler direktøren for Lokal Forsikring, Michael Nørgaard Larsen. "Vi vil gerne være med til at gøre byen til et trygt sted, og vil derfor udlover vi en dusør på kr. 25.000 til den, der kan bidrage med oplysninger, der kan hjælpe med at pågribe gerningsmanden" forsætter Michael Nørgaard Larsen. Har du oplysninger i sagen, kan du ringe til Odense Politi på 114.

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.