COVID-19: Vores kontorer holder indtil videre lukket for personligt fremmøde. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig alle hverdage på telefon 55 75 09 99, mail og chat. Ring mig op

Behandlingsforsikring

Med en behandlingsforsikring er du i trygge hænder, hvis du bliver syg eller kommer til skade. Med denne forsikring er du garanteret, at du senest 10 dage efter godkendt anmeldelse er i undersøgelse og/eller behandling på et privathospital eller en privat klinik. 

Med en behandlingsforsikring springer du lange ventelister over, og får adgang til en lang række undersøgelses- og behandlingsformer - herunder speciallæge, psykolog/psykiater, fysioterapi, zoneterapi, fodterapi, massage, ergoterapi, akunpunktur og diætist. 


Vi tilbyder personlig rådgivning
Der er naturligvis mange forhold at tage stilling til, når man skal tegne en behandlingsforsikring. Vi rådgiver gerne om, hvordan fordelene ved en behandlingsforsikring tilpasses dig.

Lokal Forsikring samarbejder med Mølholm Forsikring A/S om behandlingsforsikringer. 

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.