Få en tryg studiestart med UngLokal

Få en god og prisvenlig ungdomsforsikring, der dækker dig og dit indbo uden at slå bunden ud af dit studiebudget.

Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med studiestart. Er du flyttet hjemmefra, så er forsikring én af de ting, som du bør få styr på.

Er forsikring nødvendigt for mig?
En forsikring hjælper dig, hvis der sker noget uventet. Den kan hjælpe dig, hvis dine ting pludselig går i stykker eller bliver stjålet. Den kan også hjælpe dig, hvis du kommer til skade eller får ødelagt andres ting. En forsikring betyder nemlig, at du ikke står med hele regningen selv.

Du ejer mere, end du selv tror
Måske tænker du, at du ikke har så mange værdigenstande, og derfor ikke ser en forsikring som en nødvendighed. Men de fleste har, ud over en dyr computer, telefon og cykel, også tøj og møbler, der kan være dyre at erstatte, hvis uheldet er ude. Hvis værdigenstandene går i stykker eller bliver stjålet, kan det være svært at dække nyt på et SU-budget.

Uden en ansvarsforsikring skal du også betale af egen lomme, hvis du for eksempel skader andre eller ødelægger andres ting. I værste tilfælde kan det være så store beløb, at man har det siddende på sig resten af livet.

UngLokal – prisvenlig og simpel forsikring til dig
Lokal Forsikring har sammensat en forsikringspakke, der er indeholder de vigtigste elementer for dig, der er ung og udeboende. Ungdomsforsikringen UngLokal er målrettet dig, der er mellem 18-26 år og indeholder de mest nødvendige forsikringer, nemlig indboforsikring med inkluderet ansvars- og retshjælpsforsikring, samt en ulykkesforsikring. Samtidig er den til at betale.

Dækker også tabt telefon
Som noget ekstra indeholder forsikringen gratis elektronikforsikring og pludselig skade, som dækker tab af telefonen.

Læs mere om UngLokal