Sponsorpolitik

I Lokal Forsikring ønsker vi aktive sponsorater. Når vi indgår sponsorater er det vigtigt for os, at der er tale om aktive partnerskaber, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode. Et sponsorat skal være værdifuldt og give merværdi for alle parter.

Vi ønsker at bruge vores sponsorater til at skabe synlighed omkring Lokal Forsikring, og til at skabe nye forretninger. Vi ønsker at deltage aktivt i de netværk, som vi får adgang til via sponsoraterne til partnerskaber og salg til andre erhvervsvirksomheder.


Lokal Forsikring ønsker at sponsorere lokalt - der hvor vi møder vores kunder. Derfor indgår vi ikke sponsorater på landsplan, men kun på Fyn og Sjælland (minus Storkøbenhavn).


Vi sponsorerer som udgangspunkt hovedsageligt breddeidrætten, enkelte professionelle sportsklubber og kulturelle institutioner.

Følgende støttes ikke:


  • Enkeltarrangementer. Eksempelvis et stævne, en musikevent, en kulturel begivenhed.
  • Enkeltpersoner
  • Politiske partier eller foreninger
  • Religiøse organisationer eller religiøse formål.
  • Rejser og studieture

Send en ansøgning om sponsorat, meget gerne med materiale om jeres forening / klub til vores marketingafdeling på mail post@lokal.dk, eller kontakt os på tlf. 55 75 09 99

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.