Om Lokal Forsikring

Omsorg, nærvær, loyalitet og sammenhold - er det værdier der betyder noget for dig?

Det gør de for os. Disse værdier er ingredienserne i et velfungerende, lokalt fællesskab, og vi er ikke kun lokale af navn; det er kernen i vores arbejde. Hos os møder du mennesker, der kan sætte sig ind i din situation og som giver dig kompetent service og rådgivning. Vi lægger vægt på at være en nærværende og åben virksomhed, der betragter vores kunder - dig - som medejere og medspillere.

Et gensidigt selskab

Lokal Forsikring er et gensidigt selskab (G/S). Det betyder, at du som kunde er medejer af forsikringsselskabet. Vi driver ikke forretning for aktionæres skyld - men for din skyld. Tidligere var det sådan, at medejerne i et gensidigt forsikringsselskab hæftede økonomisk for hinanden. Sådan er det ikke længere. I dag er det selskabets formue og genforsikringer, der garanterer, at selskabet kan opfylde sine forpligtelser. Lokal Forsikring har i dag en formue, der er 1,9 gange så stor som loven kræver. Vores årlige omsætning er på cirka 330 mio. kr.

Hvad lægger vi vægt på?

Vi er dit lokale forsikringsselskab, som altid er til at få fat i. Hos os møder du ikke blot en

telefonsvarer eller endeløse tast-selv-menuer - men mennesker, som er i stand til at sætte sig ind i din situation og træffe beslutninger kompetent og hurtigt.


Vi lægger vægt på at arbejde professionelt med forsikring uden at miste det gode humør og mennesket af syne - også når skaden er sket.


Vi rådgiver dig, så du har klarhed over, hvad dine forsikringer dækker - og hvornår de ikke dækker. Målet er at skabe gennemsigtighed og tryghed, når der sker en skade, og at du føler dig forstået, når du tager kontakt til os.

Hvad kan vi?

Lokal Forsikring har eksisteret i mere end 160 år, og vores store lokalkendskab kommer dig til gode, når du vælger os som forsikringsselskab. Lokal Forsikring er en sammenslutning af de tidligere selskaber Udflytterne, Stevns Brand, Frederiksborg Brand og RK Forsikring.


Vi vægter det lokale miljø højt og sælger kun forsikringer på Sjælland (fra postnummer 2600), Lolland-Falster, Fyn, Sønderjylland og Trekantsområdet. Vi har forsikringer til både private, erhvervs- og landbrugskunder.

Du kan få medindflydelse

Blandt vores medejere (vores kunder) vælger vi 60 delegerede. At være delegeret betyder, at du får mulighed for at deltage i vores årlige generalforsamling, og du kan blive valgt ind i selskabets bestyrelse. I bestyrelsen besluttes selskabets strategier og målsætninger. 

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.