Klagemuligheder

Hos Lokal Forsikring ønsker vi at behandle vores kunder ordentligt, og skulle du have en klage over en oplevelse hos os, vil vi tage os af det.

Hvis du ikke er enig i vores afgørelse, eller er utilfreds med din oplevelse som kunde hos os, har du mulighed for at indsende en klage pr. mail til klage@lokal.dk. Når vi har modtaget din klage, vil vi behandle den hurtigst muligt, men er sagen kompliceret, bliver ekspeditionstiden længere. Hvis vi undervejs får behov for yderligere oplysninger om sagen, kontakter vi dig.


Du har også mulighed for at kontakte vores klageansvarlige, Michael Gaedt Paulsen på telefon 40 46 74 76.


Hvis du efter vores svar stadig er uenig med os, har du mulighed for at gå videre med sagen til Ankenævnet for Forsikring. Ankenævnet behandler klagesager vedrørende privatforsikringer.

Borger i et andet EU-land

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - ec.europa.eu


Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse klage@lokal.dk.

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.