Cookies og Disclaimer


Cookies på www.lokal.dk

Dette website er drevet og ejet af:
Lokal Forsikring G/S
Holsted Park 15
4700 Næstved
CVR NR: 68509815
Tlf.: 55 75 09 99
kundeservice@lokal.dk

Ved at benytte denne hjemmeside: www.lokal.dk  accepterer du, at vi bruger cookies.


Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, som bruges til at genkende din computer ved tilbagevendende besøg, navigation på websitet, websitets teknik og til måling af den besøgendes brug af websitet. Der er ingen personlige oplysninger gemt i websitets cookies og de kan ikke indeholde virus.


Hvad bruges cookies til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere, geografi og besøgsadfærd via ikke- personfølsomme-oplysninger om brugeren på websitet. Alle disse oplysninger er anonyme og brugeren kan ikke identificeres. Derudover benyttes cookies i websitets funktionalitet, samt i selvbetjenings-sektionen. Disse cookies sættes på brugerens computer ved besøg på websitet og kan kun fravælges ved ikke at besøge websitet. Cookies kan dog deaktiveres i browseren, men websitets funktionalitet vil i så fald ikke virke korrekt og vi henviser til personlig betjening i stedet.


Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.


Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.


Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.


Værktøjer til optimering af website (trafikmåling mv.)

Websitet bruger cookies i følgende værktøjer til måle trafikken på websitet og til optimering af brugervenligheden:
Google analytics

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 


Målrettet markedsføring

Websitet anvender følgende værktøjer til målrettet markedsføring: Mailchimp til tilmelding og udsendelse af nyhedsbreve. Cookie funktionalitet bruges kun i tilmeldingsformularen.


Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.


Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Lokal Forsikring, skal du rette henvendelse på kundeservice@lokal.dk eller telefon 55 75 09 99. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.



Disclaimer

Denne hjemmeside ejes og drives af Lokal Forsikring G/S, Holsted Park 15, 4700 Næstved. Har du kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig pr. mail til kundeservice@lokal.dk eller kontakte os på tlf. 55 75 09 00.


Ansvarsfraskrivelse

Lokal Forsikring stiller udelukkende denne hjemmeside til rådighed som en service og som informationskilde. Vi tilstræber at gøre alt for at informationen på hjemmesiden til enhver tid er opdateret. Informationen på vores hjemmeside gives uden nogen udtrykkelig eller stiltiende garanti for nøjagtigheden eller fuldstændigheden heraf. Lokal Forsikring er endvidere til enhver tid berettiget til uden forudgående varsel at ændre indholdet af hjemmesiden. 
Såfremt der linkes til en tredjeparts hjemmeside, sker dette uden ansvar for Lokal Forsikring for indholdet af den side, der linkes til. 

Lokal Forsikring tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at hjemmesiden ikke indeholder virus, orm, trojanske heste eller lignende. Vi garanterer ikke, at hjemmesiden er fri for sådanne skadelige programmer og fraskriver os ethvert ansvar for tab som følge heraf.


Links

Det er tilladt at linke til denne hjemmeside. 


Rettigheder

Indholdet på hjemmesiden såsom tekst, grafik, ikoner, billeder, lydfiler og software mv. tilhører enten Lokal Forsikring eller Lokal Forsikrings samarbejdspartnere og er beskyttet i henhold til ophavsretsloven og anden relevant lovgivning. Brugere af hjemmesiden må bruge, se, downloade og gemme indhold fra Lokal Forsikrings hjemmeside, så længe det sker til personlig og ikke-kommerciel brug og under forudsætning af, at Lokal Forsikrings rettigheder ikke krænkes.


Lovvalg og værneting

Brugen af denne hjemmeside er undergivet dansk ret, og tvister, der udspringer af eller vedrørende hjemmesiden, skal behandles af de danske domstole.

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.