COVID-19: Vores kontorer holder indtil videre lukket for personligt fremmøde. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig alle hverdage på telefon 55 75 09 99, mail og chat. Ring mig op

Sponsorpolitik

I Lokal Forsikring ønsker vi aktive sponsorater. Når vi indgår sponsorater er det vigtigt for os, at der er tale om aktive partnerskaber, og at samarbejdet også kommer vores kunder til gode. Et sponsorat skal være værdifuldt og give merværdi for alle parter.

Vi ønsker at bruge vores sponsorater til at skabe synlighed omkring Lokal Forsikring, og til at skabe nye forretninger. Vi ønsker at deltage aktivt i de netværk, som vi får adgang til via sponsoraterne til partnerskaber og salg til andre erhvervsvirksomheder.

Lokal Forsikring ønsker at sponsorere lokalt - der hvor vi møder vores kunder. Derfor indgår vi ikke sponsorater på landsplan, men kun på Fyn og Sjælland (minus Storkøbenhavn).

Vi sponsorerer som udgangspunkt hovedsageligt breddeidrætten, enkelte professionelle sportsklubber og kulturelle institutioner.

 

Følgende støttes ikke:

  • Enkeltarrangementer. Eksempelvis et stævne, en musikevent, en kulturel begivenhed.
  • Enkeltpersoner
  • Politiske partier eller foreninger
  • Religiøse organisationer eller religiøse formål.
  • Rejser og studieture

 

Send en ansøgning om sponsorat, meget gerne med materiale om jeres forening / klub til vores marketingafdeling på mail post@lokal.dk, eller kontakt os på tlf. 55 75 09 99

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.