Vi glæder os til igen at byde jer velkommen på vores kontorer. Kontorerne i St. Heddinge, Nykøbing Falster, Odense, Rudkøbing og Næstved er nu åbne

Rødt og grønt kort

Hvis du kører til udlandet i bil, på motorcykel eller knallert, har du mulighed for redningshjælp hvis du har en kaskoforsikring. Det kræver blot at du har det røde kort med dig. Enten som dokument, eller via en app på din smartphone. I nogle lande er det også vigtigt at huske det grønne kort, der er et bevis på, at du har en gyldig ansvarsforsikring. 

 

Grønt kort

  • Ansvarsforsikringen på din bil gælder i alle EU-lande. Det vil sige, at du frit kan køre rundt i hele EU, når der sidder en gyldig, dansk nummerplade på din bil.
  • Nummerpladen i sig selv er bevis for, at din bil er ansvarsforsikret. Det grønne kort er således ikke længere nødvendigt at medbringe, når du kører inden for EU's grænser samt i Norge, Island, Schweiz, Andorra og Serbien. Læs her hvilke lande der kræver det grønne kort. 
  • Kontakt os, hvis du har brug for at medbringe det grønne kort til din destination.

 

Det røde SOS-kort som mobilapp

  • Med denne App kan du udfylde en anmeldelse på skadestedet og sende den digitalt direkte til SOS døgnåbne alarmcentral.
  • Sammen med anmeldelsen sendes mobiltelefonens GPS-oplysninger, så SOS nøjagtigt kan se, hvor dit køretøj befinder sig og koordinere assistancen fra nærmeste lokalitet.

Rødt kort app'en til IOS

Rød kort app'en til Android

 

Print selv

Du kan hente det røde SOS-kort her, hvis du selv vil printe det. Har du ikke mulighed for selv at printe, eller bruge en app, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.