Rejseforsikring og COVID-19 Læs mere her

Forsikringer til øvrigt erhverv

Få en forsikring, der passer præcis til din virksomhed

Dine erhvervsforsikringer skal give dig et trygt fundament for din virksomhed, så du kan fokusere på at drive virksomheden. Hvad enten I beskæftiger jer med produktion, handel eller andet erhverv, så er det vigtigt I er godt dækket ind ift. jeres forsikringer. Hos os hjælper vi dig med at finde frem til den forsikringsløsning, der passer præcis til jeres behov. Hverken mere eller mindre. Og du vil få rådgivning af din egen assurandør fra dit lokalområde.

 

 

 

Derfor skal du vælge os

Personlig betjening

Hos os møder du ikke en telefonsvarer eller en tast-selv-menu. Vi er der for at hjælpe dig direkte, og du får din egen assurandør, der kan give dig kompetent rådgivning.

Lokalt forankret

Vi sælger kun forsikringer på Sjælland, Fyn og omkringliggende øer. Der er vi til gengæld lokalt til stede, så du kan få nærværende rådgivning.

Kundeejet

Vi skal ikke sende penge tilbage til aktionærer. Pengene bliver i selskabet til gavn for vores kunder, og der er ingen kunder, der hæfter for noget.

Høj kundetilfredshed

3 ud af 4 kunder bedømmer os som fremragende på Trustpilot. Men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi arbejder hver dag på at gøre det endnu bedre for vores kunder.

 

Vil du vide mere?

Lad os ringe dig op, så hjælper vi dig hurtigt videre. Du kan også ringe til os på 55 75 09 99