Rejseforsikring og COVID-19 Læs mere her

Forsikringer til andels- og ejerforeninger

Få en forsikring, der passer præcis til din virksomhed

Få en forsikring, der passer lige præcis til jer!

Dine erhvervsforsikringer skal give dig et trygt fundament for din andels- eller ejerforening, så du kan fokusere på at styre foreningen. Som formand eller administrator for en andels- eller ejerforening vil du gerne være dækket ind i forhold til bl.a. brand og vandskader. Det er sikkert også vigtigt for dig, at du har forsikringer til den rette pris, og at din assurandør kan stille op til møde i foreningen, når der er behov for det. Hos os hjælper vi dig med at finde frem til den forsikring, der passer præcis til jeres behov. Hverken mere eller mindre. Og du vil få rådgivning af din egen assurandør fra dit lokalområde.

 

 

 

Derfor skal du vælge os

Personlig betjening

Hos os møder du ikke en telefonsvarer eller en tast-selv-menu. Vi er der for at hjælpe dig direkte, og du får din egen assurandør, der kan give dig kompetent rådgivning.

Lokalt forankret

Vi sælger kun forsikringer på Sjælland, Fyn og omkringliggende øer. Der er vi til gengæld lokalt til stede, så du kan få nærværende rådgivning.

Kundeejet

Vi skal ikke sende penge tilbage til aktionærer. Pengene bliver i selskabet til gavn for vores kunder, og der er ingen kunder, der hæfter for noget.

Høj kundetilfredshed

3 ud af 4 kunder bedømmer os som fremragende på Trustpilot. Men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi arbejder hver dag på at gøre det endnu bedre for vores kunder.

 

Vil du vide mere?

Lad os ringe dig op, så hjælper vi dig hurtigt videre. Du kan også ringe til os på 55 75 09 99