Har du modtaget et brev fra DFIM?

Den 1. januar 2019 trådte en ny lov i kraft vedrørende den lovpligtige ansvarsforsikring på motorkøretøjer. DFIM (Dansk forening for international motorkøretøjsforsikring) skal fra 1. januar opkræve et dagsgebyr på kr. 250,- fra alle ejere af et motorkøretøj der ikke er ansvarsforsikret.

Vil du læse mere om loven, og hvorfor den er trådt i kraft?

Efter knap en måned, kan vi konstatere at lovgivningen virker. Fra at der før 2019 var ca. 50.000 uforsikrede køretøjer på de danske veje, er dette tal nu faldet til knap 27.000.

For at få de sidste ejere af uforsikrede motorkøretøjer med i den flotte statistik, har DFIM i går den 28. januar 2019 udsendt breve til alle, der ejer et uforsikret motorkøretøj.

Hvad skal du gøre, hvis du har modtaget et brev fra DFIM?

Hvis du, som vores kunde,  er en af de ca. 25.000 personer, der har modtaget et brev fra DFIM, så kontakt vores kundeservice.  

Hvis du mener, at dit køretøj allerede er ansvarsforsikret hos os, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få hjælp.

Du kan også kontakte DFIM via selvbetjening på www.dagsgebyr.dk og logge ind med NemID. Her er det også muligt at betale dagsgebyr med betalingskort eller Mobilepay.

Hvis dit køretøj er solgt, stjålet eller skrottet, skal du på www.skat.dk. Er dit køretøj solgt eller skrottet, skal du vælge siden afmeld køretøj.Er køretøjet stjålet, skal du vælge siden mistede nummerplader. Du vil her blive vejledt i, hvordan du afmelder nummerpladerne.

Ved salg af køretøj har den nye ejer tre uger til omregistrering. Afmelder du køretøjet uden at have en slutseddel, vil der gå tre uger, før køretøjet afmeldes.

Husk at du altid kan gå på www.dagsgebyr.dk for at finde de nødvendige oplysninger.

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.