COVID-19: Sådan er du dækket på udlandsrejser

Fredag den 26. juni opdaterede Udenrigsministeriet og regeringen rejsevejledningerne til lande i EU, samt UK. Her kan du læse mere om, hvor og hvornår din rejseforsikring dækker.

Vores dækning på rejseforsikringen følger til enhver tid Udenrigsministeriets udmeldinger.

Gå til Udenrigsministeriets rejsevejledninger

Her dækker rejseforsikringen

Lokal Forsikring dækker rejser til alle lande, som Udenrigsministeriet kategoriserer som ”gule”.

Vi dækker dig også på rejsen, hvis du skulle være uheldig, at din destination bliver kategoriseret som ”orange”, mens du er på ferie.

Afbestillingsforsikringen dækker, hvis du har bestilt en rejse, før Udenrigsministeriet begyndte at fraråde indrejse til dit rejsemål, og hvis rejsen stadig frarådes 48 timer før din afrejse. Det er dog betinget af, at du ikke kan opnå dækning fra rejseudbyderen.

Her dækker rejseforsikringen ikke

Vi dækker fortsat ikke rejser til lande, som Udenrigsministeriet kategoriserer som ”orange” og røde”.

Hvis din destination er ”gul” ved afrejse, men du ikke føler dig tryg ved at rejse, kan vi desværre ikke tilbyde at dække omkostningerne ved tabt rejse.

Hold dig orienteret

Vi anbefaler at du holder nøje øje med rejsevejledningerne på Udenrigsministeriets hjemmeside. 

Vi anbefaler desuden, at du holder dig opdateret i forhold til de restriktioner, som det enkelte land kan have i forhold til indrejse.

I nogle lande er der væsentlige restriktioner, som det er vigtigt, at du sætter dig ind i, inden du beslutter, om du vil rejse eller ej.

Relevante links

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.