Forsikringer til din nyopstartede virksomhed

Hvilke forsikringer skal eller bør du tegne som selvstændig? Vi giver dig et overblik over lovpligtige og frivillige forsikringer til startup virksomheder.
Læs mere

En god erhvervsforsikring giver tryghed og ro i maven, så du kan fokusere på at udvikle og drive din forretning, uden at skulle bekymre dig om de økonomiske konsekvenser af skader i din virksomhed eller ude hos dine kunder.

En god erhvervsforsikring giver tryghed og ro i maven, så du kan fokusere på at udvikle og drive din forretning, uden at skulle bekymre dig om de økonomiske konsekvenser af uheld og skader i din virksomhed eller ude hos dine kunder.

Din private ulykkesforsikring, bilforsikring og indbo- og ansvarsforsikring dækker ikke skader eller ulykker, der sker i din virksomhed. Derfor kan en erhvervsforsikring i sidste ende få afgørende betydning for, om din virksomhed overlever eller må dreje nøglen om.

Vi anbefaler dig at få afdækket dit forsikringsbehov, uanset hvilken type virksomhed, du driver. Vores udvalg af forsikringsdækninger er stort, så vi skræddersyer forsikringen lige præcis til din type virksomhed.

De lovpligtige erhvervsforsikringer

Har du firma- eller varebil, skal du som minimum have den lovpligtige ansvarsforsikring på firma- eller varebil. Har du ansatte, skal du have den lovpligtige arbejdsskadeforsikring til dem.

Herudover er der flere typer af forsikringer, der kan være relevante for dig, der vil forsikre dig mod driftstab, tyveri, brand, arbejdsulykker og skader på egne og kunders ejendom.

Vi giver dig et overblik over forsikringstyperne.

 

Vores lovpligtige og frivillige erhvervsforsikringer

Forsikringstype LovpligtigFrivillig
Arbejdsskadeforsikring 
Ansvarsforsikring til firma- eller varebil 
Arbejdsmaskiner 
Ejendomsforsikring med branddækning 
Arbejdsskadeforsikring til enkeltmandsvirksomheder 
Erhvervsansvars- og produktansvarsforsikring 
Løsøre- og driftstabsforsikring 
Transportforsikring 
Sundhedsforsikring 
Livs- og pensionsforsikring 
Indtægtssikring 
Rejseforsikring til erhvervsrejser 
Retshjælp 

 

Gratis rådgivning iværksættere

Er du i tvivl, om du har brug for én eller flere erhvervsforsikringer? Vi tilbyder iværksættere gratis og uforpligtende sparring og rådgivning omkring forsikringer til erhverv. Mødet kan foregå per telefon, online eller ved et besøg hos dig.

Book et møde med en lokal assurandør

 

Derfor skal vi vælge Lokal Forsikring

Hos Lokal Forsikring møder du erfarne erhvervsrådgivere, der kender din branche og kan spotte mulige risici.

Hos os får du:

  • Kompetent service og rådgivning
  • En personlig erhvervsassurandør tæt på dig
  • Skarpe priser og gode samlerabatter
  • Hurtig skadesbehandling
  • Mulighed for gebyrfri månedsbetaling

 

Kontakt os for et godt tilbud