Mød en medarbejder

Har du ønsker om at blive vores næste medarbejder? Mød 2 medarbejdere, og læs, hvorfor de har valgt Lokal Forsikring som deres arbejdsplads.

Carsten Hansen, kundekonsulent i kundeservice i Næstved - ansat i 2018

Jeg startede hos Lokal Forsikring i Næstved, efter mange år som kundekonsulent i et af landets største forsikringsselskab.


Jeg er glad for at være ansat i Lokal Forsikring, da vi er et selskab, hvor jeg som medarbejder kan få lov til at udvikle mig.


Jobbet som kundekonsulent har mange forskellige opgaver i dagligdagen, idet vi møder vores kunder enten via telefon, mail eller personlig kontakt. Man deltager i salgsaktiviteter som opsøgende salg pr. telefon eller messer og udstillinger.

I Lokal Forsikring er der fokus på balancen mellem arbejds- og privatliv, da vi har flextid i kundeservice. Dette har stor betydning for mig og min familie.

Rikke Bøchman Pheiffer, Underwriter og controller - privat, i Næstved - ansat i 2014

"Efter at jeg i mange år, havde arbejdet som bankrådgiver, kom jeg til Lokal Forsikring i 2014. I første omgang i et vikariat i vores privat policeafdeling. I de snart 4 år der er gået, er jeg blevet fastansat, og har i den periode taget en helt ny uddannelse og bestået både niveau 3 og 4 på forsikringsakademiet.


Jeg har arbejdet med policehåndtering, projekter, implementering af nye IT løsninger, udviklet nye forsikringsprodukter, nye forretningsgange og processer.


Lokal Forsikring er et kundeejet, lokalt og dynamisk selskab, hvor vi har tæt personlig kontakt med vores kunder, og hvor vi som medarbejdere har gode muligheder for at udvikle os - både personligt og fagligt."

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.