Hvem håndterer din skade efter det voldsomme vejr d. 21 og 22. oktober? Se mere her

Forsikring til firma- og varebil

Vores bilforsikring til erhverv er beregnet til dig, der har firma- og varebil. Forsikringen indeholder den lovpligtige ansvarsforsikring, der dækker personskade på passagerer og andre personer, samt skader forvoldt på andres ting. 

Forsikringen kan suppleres med en kaskoforsikring, der dækker enhver skade på bilen, samt tab ved tyveri og røveri.

Fordele ved vores forsikring til firma- og varebil

 • Præmien på din bilforsikring stiger ikke efter skade.
 • Ingen selvrisiko ved reparation af glasskader, når du har kaskoforsikring.
 • Aftaleværksteder med mulighed for fri lånebil ved kaskoskader.
 • Kaskoforsikringen er inkl. vejhjælp i udlandet via Rødt-Kort-ordning
 • Du kan tilkøbe vejhjælp i Danmark med både kaskoforsikring og ansvarsforsikring.
 • Er din forsikring udvidet med friskade, er selvrisikoen ved udskiftning af bilens ruder kun kr. 1000,-.
 • Mulighed for månedsbetaling

 

Send mig et tilbud på forsikring til firma- og varebil

 

Firma- og varebilsforsikring kan omfatte

  AnsvarKasko 
Ansvarsforsikring 
Færdselsuheld 
Tyveri og hærværk 
Brand 
Nedstyrtende genstande 
Gratis reparation af glasskader 
Eftermonteret udstyr 
Fastpræmie
Retshjælp 
Redningshjælp i udlandet 

 

Tilvalg til firma-og varebilsforsikring

     
Friskade 
Vejhjælp

 

Betingelser og produktark for bilforsikring

I betingelserne kan du læse de fuldstændige detaljer om vores bilforsikring. I produktarket får du en kort beskrivelse af hvad vores bilforsikring dækker, ikke dækker samt hvilke mulige tilvalgsdækninger produktet indeholder.

Hent vores nyeste betingelser 4102.02.2023

Hent EU-produktark (IPID) på bil for betingelsesnummer 4102.02.2023  

 

Er din forsikringsaftale indgået før 07.06.2023, vil du formentlig være omfattet af: 

Læs mere i vores betingelser nr. 4101.01.2004

Læs mere i vores EU-Produkt ark (IPID)

Betingelsesnummeret fremgår af din police, så her kan du altid se hvilke betingelser der er gældende for din forsikringsaftale.

 

5 gode råd til erhvervsforsikringer

 

Vil du vide mere om:

Selvrisiko

Har du en skade skal du betale en selvrisiko. Der er selvrisiko på både ansvar- og kaskoskader, men du kun betaler én selvrisiko pr. skade, hvis den rammer både ansvar og kasko. Du kan vælge mellem forskellige selvrisikostørrelser. Du kan også helt undgå selvrisikoen på nogle skader ved at tilkøbe friskade.

Derfor bør du vælge vores aftale værksteder?

Er din firma- eller varebil forsikret ved Lokal Forsikring og har du en dækningsberettiget skade på denne, kan du få stillet lånebil til rådighed i reparationsperioden, såfremt du får skaden udbedret på et af vores Aftaleværksteder.

Selve lånebilen er uden beregning og udover denne, giver værkstedet en udvidet reklamationsret på det udførte skadesarbejde. Reklamationsretten udvides med 1 år, udover de 2 år, som er lovpligtige.

Når du henter din bil efter end reparation, er den vasket og støvsuget.

Ønsker du at blive henvist til et Aftaleværksted, er det eneste du skal gøre, at ringe til os på tlf. 55 75 09 99. Så finder vi sammen et værksted og laver en henvisning til dem.

Du skal være opmærksom på følgende i forbindelse med lånebil:

 • Der stilles ikke lånebil til rådighed ved glasskader eller totalskader.
 • Ved fri lånebil indgår mindst 100 km. pr. dag uden beregning. Kører du mere end dette, afregnes overkørte kilometer til værkstedet, med max. 2,00 kr. pr. kilometer
 • Du skal selv betale brændstof
 • Sker der en skade på lånebilen mens du har den, har du en selvrisiko på 5.000,00 kr., jf. Bekendtgørelse om udlejning af motorkøretøjer uden fører, § 14. Du har mulighed for at frikøbe denne selvrisiko, således at du ikke har selvrisiko, hvis der skulle ske en skade på lånebilen mens du har den. Frikøb af selvrisiko på lånebilen koster max. 75,00 kr. pr. dag, dog max. 400,00 kr. for hele reparationsperioden. Dette frikøb er frivilligt og ikke en udgift der er dækket af din forsikring.

Overvejer du at få trækkrog på din bil?

Trækkrog på din bil koster ikke ekstra på din forsikring.

Skal du køre i udlandet?

Hvis du skal køre i din firma- eller varebil til udlandet, og har en kaskoforsikring, så indeholder forsikringen redningshjælp i form af Rødt Kort-ordningen via SOS International. Du er omfattet af dækningen så længe dit køretøj har en tilladt totalvægt på max. 3.500 kg.

Inden du tager hjemmefra så husk det røde kort eller downloade appen Rødt Kort. Appen Rødt Kort er et nyttigt redskab og den kan først og fremmest sikre hurtig og nem hjælp, hvis uheldet er ude.  Du kan fx tilkalde vejhjælp med præcis GPS-lokation.

Det grønne kort, som er bevis på at du har en ansvarsforsikring på din bil, er ikke længere nødvendigt i mange lande. Du kan læse meget mere her på siden om reglerne for rødt og grønt kort.

Særlige krav til dyre og specielle biler

Særligt de dyre og specielle biler er ofte udsat for tyveri. Vi kræver derfor - på visse biler, at du får installeret en satellitovervågning. Overvågningen kan hjælpe os til at finde din bil hurtigt igen. Satellitovervågningen er nem og hurtig at installere. Den kører på batteri og skal derfor ikke forbindes til bilens elsystem. Hvis du har spørgsmål til satellitovervågning, er du velkommen til at kontakte os.

Er mit ladekabel dækket af forsikringen?

Ja, ladekablet er omfattet af bilens kaskoforsikring som tilbehør. Er der tilkøbt friskade, er der ingen selvrisiko ved fx tyveri af dit ladekabel.

Er batteriet til min el- eller hybridbil omfattet af bilforsikringen?

Ja, batteriet til din elbil eller hybridbil er omfattet af vores bilforsikring, når der er en kaskodækning. Kaskoforsikringen dækker bilens batteri ved skader der sker i forbindelse med færdselsuheld. Sker der en brand- eller kortslutningsskade i selve batteriet, eller tyveri af batteriet, er det også dækket af kaskoforsikringen.

Er min ladeboks omfattet af bilforsikringen?

Nej, din ladeboks som du har købt eller lejet, og som er fastmonteret på din erhvervsbygning eller anden bygningsdel hertil, er omfattet af bygningsforsikringen.