COVID-19: Vores kontorer holder lukket for personligt fremmøde fra 21. september til 30. oktober. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig alle hverdage på telefon 55 75 09 99, mail og chat. Ring mig op

Forsikring af Landbrugsmaskiner

I det moderne landbrug er der mange store og dyre maskiner. En god forsikring af dine landbrugsmaskiner er vigtig, således uforudsete skader ikke går ud over det økonomiske resultat. 

 

En kaskoforsikring kan omfatte landbrugsdriftsudstyr, som eksempelvis traktorer, mejetærskere og andre såvel selvkørende som ikke selvkørende maskiner til brug i din landbrugsvirksomhed. 

Erstatningsansvar kan medføre et økonomisk tab for landbrugsvirksomheden, specielt i tilfælde af alvorlig personskade. Derfor er det afgørende, at være sikret mod erstatningskrav med en motoransvarsforsikring. 
 

Forsikring for landbrugsmaskiner kan omfatte

Ansvar

Dækker erstatningsansvar for skader på andre personer eller deres ting, der sker ved landbrugsmaskinens brug som køretøj. 

Kørselskasko

Dækker skade opstået ved kørselsuheld på den forsikrede maskine eller det forsikrede redskab. 

Maskinkasko

Dækker direkte skade, som følge af pludselig og uforudsete opstående konstaterbare fysiske skader, på den forsikrede maskine eller de forsikrede redskaber.


Læs mere i vores betingelser for landbrugsmaskiner

 

Få rådgivning af vores landbrugsassurandører

Vores landbrugsassurandører er uddannede indenfor forsikring, og har mange års erfaring med forsikringer til landbruget. Vores landbrugsassurandør kan, sammen med dig, gennemgå din maskinpark og sørge for, at dine landbrugsmaskiner bliver korrekt forsikret. 

Find din landbrugsassurandør

 

 

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.