Årsafbestilling

Drømmerejsen er bestilt og betalt. Ventetiden har været lang, og så lige inden at det endelig bliver tid til at pakke kufferten, bliver du syg og kan ikke komme afsted. Ud over at det både er ærgerligt, at skulle droppe drømmerejsen, så kan der også være tale om mange penge, som du måske står til at miste, hvis du ikke har tegnet en afbestillingsforsikring.
  • Du kan supplere din Årsrejseforsikring med dækning for afbestilling. Dækningen omfatter afbestilling af ferie i udlandet og i Danmark (Ved rejser i Danmark kræves mindst 3 overnatninger), eller hvis formålet med rejsen, fx en koncert, aflyses.
  • Afbestillingsforsikringen kan dække det beløb, du har betalt for rejsen, og som du ikke kan få refunderet, dog max 150.000 Kr. (2017) for de forsikrede tilsammen.
  • Afbestillingsforsikringen dækker også afbestilling af feriebolig i Danmark. Her får du dækket det beløb, du har betalt til udlejer, og som ikke kan refunderes. 
  • Årsagen til at aflyse en konkret rejse må selvfølgelig ikke allerede være til stede, når du køber forsikringen. Desuden dækker den ikke en aflyst ferie, der skulle være begyndt mindre end 14 dage efter, at du har købt forsikringen.

 

Læs mere i vores betingelser for rejseforsikring under pkt. 8.0