Ulykkesforsikring

En ulykke kan få konsekvenser for dig og din familie i mange år fremover. Med en ulykkesforsikring kan du sikre dig økonomisk hjælp, genoptræning og dækning af tandskader. Du kan nemt forsikre alle familiens medlemmer, og samtidig kan du variere dækningerne, så de passer til hvert enkelt medlem i din familie.

Fordele ved vores ulykkesforsikring

  • "Her og nu" erstatning ved de fleste brudskader
  • Du betaler kun for 1 barn. Øvrige søskende kan gratis medforsikres.
  • Lægeordineret behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapi og akupunktur i indtil 24 måneder, hvis behandling er påkrævet efter en ulykke.
  • Dobbelterstatning, hvis du bliver mere end 30 % invalid.
  • Dækning af tandskader, hvis du fx vælter på cykel og beskadiger dine tænder.

Ulykkesforsikringen kan omfatte

Standard
Tilvalg
Erstatning ved varigt mén

Erstatning ved varigt mén

Du kan vælge dækning fra 5 eller 10 % méngrad. Vi anbefaler dog altid vores kunder at vælge en dækning allerede fra 5 %. Erstatningens størrelse afhænger af din valgte invaliditetssum, og méngraden, der vurderes af professionelle læger, et år efter skaden er sket.

Briller og kontaktlinser

Briller og kontaktlinser

Hvis der i forbindelse med et ulykkestilfælde sker personskade og briller eller kontaktlinser samtidig beskadiges er disse omfattet af forsikringen. Vær opmærksom på, at der på denne dækning er en selvrisiko på 1.000 Kr.

Tandskade

Tandskade

Tandbehandling, hvis dine tænder bliver beskadiget som følge af en ulykke.

Behandlingsudgifter

Behandlingsudgifter

Dækker lægeordineret behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapi og akupunktur i op til 24 måneder, hvis behandling er påkrævet efter en ulykke.

Dobbelterstatning

Dobbelterstatning

Medfører et ulykkestilfælde, at du får en méngrad på 30 % eller derover, udbetaler vi det dobbelte i erstatning til dig.

Dødsfald

Dødsfald

Du har mulighed for at lave en dækning på en sum på minimum 100.000 Kr. til dine efterladte, hvis du skulle dø ved et ulykkestilfælde.

Farlig sport

Farlig sport

Hvis du dyrker en sport, der hører under vores kategori "farlig sport", skal du tegne denne tilvalgsdækning. Du kan læse mere i vores betingelser pkt. 7.1.1. om hvilke sportsgrene der er tale om.

Fører af MC, scooter, og 45knallert

Fører af MC, scooter, og 45knallert

Hvis du kører på motorcykel, scooter eller knallert45, skal du tegne denne tilvalgsdækning for at være dækket af din forsikring, hvis du kommer ud for et ulykkestilfælde, mens du er fører af disse.

Her og Nu erstatning

Her og Nu erstatning

Du kan få udbetaling her og nu, svarende til 1 % af din valgte invaliditetssum for visse brudskader. Du kan læse mere i vores betingelser pkt. 8.1.1.

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.