Indboforsikring

En indboforsikring dækker dit private indbo for hele husstanden, samt for udeboende børn indtil de er 21 år. En indboforsikring dækker også dit personlige ansvar, hvis du skulle komme til at lave en skade på andre personer eller deres ting. Hvis du vil være ekstra godt sikret, kan du udvide forsikringen med dækningen "pludselig skade", som dækker hvis du fx taber din telefon.

Fordele ved vores indboforsikring

  • Forsikringen dækker identitetstyveri
  • Mulighed for 0,- Kr. i selvrisiko
  • Pludselig skade og Funktionsfejl kan tilvælges
  • Du betaler kun for den forsikringssum og dækning som du har brug for
  • Dækning for tricktyveri og tasketyveri, når du er fyldt 55 år.

Indboforsikringen kan omfatte

Standard
Tilvalg
Indbo

Indbo

Dækker dine ting ved brand, indbrud, røveri, vandskade, storm og visse nedbørsskader.

Ansvar

Ansvar

Vi dækker, hvis du eller en anden i husstanden gør skade på andre eller deres ejendele.

Retshjælp

Retshjælp

Dækker advokatudgifter ved visse private retssager, hvis du bliver sagsøgt, eller hvis du sagsøger andre. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en konflikt omkring lejeforhold, erstatningssager eller ved salg af bolig.

Rejsegods

Rejsegods

Dækker når din bagage er indskrevet som rejsegods (bagage) ved rejser til og fra udlandet med fly, tog, fragtmand og bus.

Køle- dybfrost

Køle- dybfrost

Dækker skader på køleskabe og frysere, samt de varer der måtte blive ødelagt ved nedbrud.

Elskade

Elskade

Dækker skader der sker p.g.a. af kortslutning, induktion og lynnedslag på hårde hvidevarer og andre elektriske apparater, eksempelvis TV, computere, og printere.

Hest

Hest

Forsikringen omfatter ansvarskader forårsaget af din hest, hvis den bruges til fritidsbrug (altså ikke professionelt opdræt o.a.). Med "omfatter" mener vi, at vi behandler de person- og tingskader, som din hest måtte være årsag til. Er du - som ejer af hesten, ansvarlig for en konkret skade, betaler vi erstatning på dine vegne.Det er ikke en sygdomsdækning. Hvis du ønsker det, skal du tegne en speciel forsikring for din hest.

Identitetstyveri

Identitetstyveri

Dækningen mod ID-misbrug sikrer hurtig og effektiv hjælp til at få minimeret skaderne og så vidt muligt stoppe misbruget. Eksempelvis overtager vi korrespondancen med kreditorerne, og vi dækker udgifter til juridisk bistand op til 25.000 Kr.

Rejseforsikring

Rejseforsikring

Vi dækker hele husstanden - også børn under 21 år der er omfattet af forsikringen, men som ikke bor hjemme, på jeres private ferierejser i Danmark og i udlandet. Det er uanset, hvor mange gange, I rejser på et år. Prisen på forsikringen afhænger af, om du har valgt en dækning i Europa eller for hele Verden. Læs mere om rejseforsikringen

Afbestilling

Afbestilling

Dækningen omfatter afbestilling af ferie i udlandet og i Danmark hvis du eller nærmeste familiemedlemmer bliver syge lige inden afrejse, eller hvis formålet med rejsen, fx en koncert aflyses. Ved rejser i Danmark kræves mindst 3 overnatninger. Læs mere om årsafbestilling.

Ski

Ski

Dækningen giver dig og din husstand mulighed for at få kompensation for ubenyttede aktiviteter og tabte feriedage på grund af skader sket under skiløb.Forsikringen dækker også forsinket fremkomst af skiudstyr. Dog højst 10.000 Kr. (2017) for de forsikrede tilsammen. Læs mere om skidækning

Cykel

Cykel

Dækker alle husstandens cykler ved brand, tyveri og hærværk. Der er dog krav om at cyklen er låst med en godkendt cykellås.Læs mere om cykeldækning

Pludselig skade

Pludselig skade

Dækker pludselige skader, også selv om det er dig selv der er skyld i skaden. Fx hvis du taber din telefon, og den går i stykker. Bemærk at der er en obligatorisk selvrisiko på denne dækning.

Funktionsfejl

Funktionsfejl

Dækker indefra kommende skader på alle elektriske apparater i husstanden indtil de er 4 år. Bemærk at der er en obligatorisk selvrisiko på denne dækning.

Glas og kumme

Glas og kumme

Vi dækker skader på vinduer, spejlflader, keramiske kogeplader, håndvaske, badekar, toiletkummer, cisterner og lignende. Glas- og kummedækningen er ofte en del af husforsikringen. Derfor skal du kun vælge den ekstra dækning, hvis du bor i en lejebolig, hvor udlejeren ikke har tegnet en glas- og kummedækning.

Hvad koster en indboforsikring

Der er mange forskellige faktorer, som er med til at bestemme prisen på en indboforsikring, og prisen varierer derfor fra person til person. Når vi laver et tilbud, kigger vi bl.a. på følgende faktorer:


  • Din alder
  • Din adresse
  • Din indbosum
  • Ønsket selvrisiko
  • Tilvalg

Hos Lokal Forsikring G/S sidder vi klar til at rådgive dig, samt give dig et godt tilbud på en

indboforsikring, som passer til dine krav og ønsker.

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.