Senior ulykke

I dag bliver ældre stadig mere og mere aktive. Fordi man er over 70 år, er det ikke ensbetydende med, at man lever et stillesiddende liv. Derfor anbefaler vi, at du tegner en Senior ulykke forsikring, så du er dækket, hvis du skulle komme til skade ved en ulykke.

Fordele ved vores Senior ulykke forsikring

  • Livsvarig - dvs. at forsikringen ikke udløber pga. alder.
  • Lægeordineret behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapi og akupunktur i indtil 24 måneder, hvis behandling er påkrævet efter en ulykke.
  • Dækning af tandskader, hvis du fx vælter på cykel og beskadiger dine tænder.
  • Dækning for briller og kontaktlinser, hvis de skulle blive beskadiget i forbindelse med en ulykkeshændelse, hvor der sker pesonskade.

Senior ulykke kan omfatte

Standard
Tilvalg
Erstatning ved varigt mén

Erstatning ved varigt mén

Du kan vælge dækning fra 5 eller 10 % méngrad. Vi anbefaler dog altid vores kunder at vælge en dækning allerede fra 5 %. Invaliditetssummen er fast på 460.300 Kr. (2019) Erstatningens størrelse afhænger af méngraden, der vurderes af professionelle læger et år efter skaden er sket.

Briller og kontaktlinser

Briller og kontaktlinser

Hvis der i forbindelse med et ulykkestilfælde sker personskade og briller eller kontaktlinser samtidig beskadiges er disse omfattet af forsikringen. Vær opmærksom på, at der på denne dækning er en selvrisiko på 1.000 Kr.

Tandskade

Tandskade

Tandbehandling, hvis dine tænder bliver beskadiget som følge af en ulykke.

Behandlingsudgifter 

Behandlingsudgifter

Dækker lægeordineret behandling hos fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapi og akupunktur i op til 24 måneder, hvis behandling er påkrævet efter en ulykke.

Dødsfald

Dødsfald

Du har mulighed for at lave en dødsfaldsdækning på en sum mellem 145.033 - 460.300 Kr. til dine efterladte, hvis du skulle dø ved et ulykkestilfælde.

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.