Hundeforsikring

Det siges at hunden er menneskets bedste ven, og i Danmark har mange familier en hund i hjemmet. Skal du også have en hund, skal du være opmærksom på, at det er lovpligtigt at have en hundeansvarsforsikring.

Udover den lovpligtige ansvarsforsikring kan du også udvide din hundeforsikring med en Hundesygeforsikring, der giver dig tryghed, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade. Næstefter bekymringer for din hund kan det være tanken om, de regninger, der kommer fra dyrlægen i forbindelse med behandling. Med en hundesygeforsikring er du godt dækket mod økonomiske overraskelser.

Fordele ved vores hundesygeforsikring

  • Du kan tegne forsikringen fra din hund er 8 uger til den fylder 4 år.
  • Forsikringen er livsvarig, og vi nedtrapper ikke erstatning, når din hund bliver gammel.
  • Vi dækker sygdomsperioder op til 120 dage.
  • Vi dækker udgifter til dyrlægeregninger op til 30.119 Kr. pr. år (2024) .

Hundeforsikring kan omfatte

Standard
Tilvalg
Ansvar

Ansvar

Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker, hvis din hund gør skade på andre mennesker, ting eller dyr.

Udvidet Ansvar

Udvidet Ansvar

Hvis du vælger den udvidede ansvarsforsikring er der også dækning, når du går til hundetræning (figurantdækning). Der er dækning for personskader på børn i hjemmet, hvis de er under 14 år, samt personskader på personer der passer din hund.

Hundesygeforsikring

Hundesygeforsikring

Dækker mange af dine udgifter til dyrlægeregninger, hvis din hund bliver syg eller kommer til skade. Du kan læse helt præcist hvilke sygdomme og skader vi dækker, i vores betingelser under pkt. 2.5. og pkt. 2.7. Bemærk at der er en selvrisiko på denne forsikring på 1.076 Kr. (2017)

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.