Cykelforsikring

Hos os kan du nemt forsikre din og familiens cykler. Når du køber en indboforsikring, er cykeldækningen et tilvalg, hvor du selv vælger, hvor meget du vil forsikre din cykel for.

Er du og familien afhængig af jeres cykler, eller har du en cykel af høj værdi, er det en god idé at have en cykelforsikring. Skulle din cykel blive stjålet eller udsat for hærværk, melder du det blot til os. Er cyklen stjålet udbetaler vi erstatning, så du kan købe en ny cykel. Har cyklen været udsat for hærværk, betaler vi for reparationen af cyklen.

Hvad dækker en cykelforsikring?

Cykelforsikringen dækker skader på cyklen efter:

  • Brand
  • Hærværk efter tyveriforsøg
  • Overfald
  • Røveri

Cykelforsikringen dækker cykeltyveri, hvis:

  • Cyklen er låst med en godkendt cykellås, mens den befinder sig på offentligt areal.
  • Cyklen er låst med godkendt cykellås, mens den befinder sig i fælles cykelrum.
  • Cyklen står i dit private kælderrum, hvor kælderrummet har en forsvarlig lås.
  • Cyklen står i din aflåste garage, eller i dit skur der er forsvarligt låst.
  • Cyklen står i din bolig, som er forsvarligt låst.

En godkendt cykellås er en lås, som er godkendt af Dansk Varefakta Nævn. Husk at alle cykler som benyttes i Danmark, skal have et lovpligtigt dansk cykelstelnummer påført.

Sådan køber du en cykelforsikring

Cykeldækningen kan tilvælges og du kan vælge at forsikre din cykel eller hustandens cykler til den højeste aktuelle værdi. (Dog max 5% af indbosummen op til kr. 60.000). Det gør vores indboforsikring fleksibel, således at kunder der ikke har en cykel, ikke behøver at betale for en dækning, som de ikke har behov for.


Du kan nemt vælge at købe en cykelforsikring til din indboforsikring. Du oplyser værdien af den dyreste cykel i husstanden, og så beregner vi prisen efter det. Med denne cykelforsikring får du både dækket almindelige cykler, racercykler, mountainbikes og elcykler. Cykelforsikringen dækker alle husstandens cykler, uanset antal.

Sådan bruger du din cykelforsikring

Er din cykel blevet stjålet, og du ønsker at benytte din cykelforsikring, skal du anmelde tyveriet til politiet. Derefter skal du anmelde cykeltyveriet til os, og oplyse os cyklens data, model, nyværdi, alder og stelnummer samt fremvise et låsebevis.


Hvis din cykel er blevet beskadiget i forbindelse med tyveri eller hærværk, betaler vi for reparationen, hvis skaden er dækket af cykelforsikringen. Hvis ikke cyklen kan repareres inden for cyklens værdi, eller hvis cyklen er stjålet, får du i stedet en kontanterstatning eller genleveret en tilsvarende cykel.


Læs mere i vores betingelser for indboforsikringen nr. 7101.02.2008 pkt. 11 vedr. cykeldækningen.

Vi er tæt på og klar til at hjælpe dig

Forsikring handler om dig, dine ting og dit liv. Vi er lokale og tæt på hvor du bor. Både når du køber ny bil, hus eller når du har fået barn.

Ring 55 75 09 99 og få et tilbud eller hjælp til dine forsikringer.