COVID-19: Vores kontorer holder lukket for personligt fremmøde fra 21. september til 30. oktober. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig alle hverdage på telefon 55 75 09 99, mail og chat. Ring mig op

Husforsikring

Dit hus er dit hjem, din base og dit værested. Det er her, du og din familie skal leve, lege og skabe et liv sammen. Derfor er det vigtigt, at du er godt forsikret, og det vil vi gerne hjælpe dig med. Du kan sikre jeres trygge rammer med en husforsikring hos os. 

Fordele ved vores husforsikring

  • Kosmetisk forsikring, der dækker 50 % af fx ubeskadigede fliser, klinker, glas eller sanitet, som ønskes udskiftet i forbindelse med en skade.
  • Nyværdierstatning.
  • Mulighed for Kr. 0,- i selvrisiko. Valget af selvrisiko bestemmer prisen på din husforsikring.
  • Dækning for vand, olie og gas, som du mister ved en skade på rør eller stikledning, såfremt skaden er dækningsberettiget.
  • Ingen selvrisiko ved skade på glas og sanitet, samt husejeransvar og rådskader, uanset hvor stor en selvrisiko du har valgt for forsikringen generelt. 

 

Husforsikringen kan omfatte

  Standard Tilvalg
Brand 
Storm 
Anden bygningsskade 
Glas og kumme 
Husejeransvar 
Retshjælp 
Svamp og insekt 
Rådskade 
Skjulte rør og kabel 
Stikledning 
Udvidet vandskade 
Udvidet bygningsskade 
Bygning under opførelse 

Læs mere i vores betingelser for villaforsikring nr. 09.2013

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring 55 75 09 99 eller send os en besked, så hjælper vi gratis med en vurdering af din situation. Skifter du til os, ordner vi alt det praktiske.