Vejhjælp

Som bilkunde med kaskodækning i Lokal Forsikring får du et gratis vejhjælps abonnement til SOS Dansk Autohjælp, som sikrer dig og din bil døgnet rundt. Du er altså garanteret hjælp, uanset hvor og hvornår du får driftsstop eller trafikskade.

Vejhjælp omfatter

SOS Dansk Autohjælp er klar til at rykke ud, hvis din bil strejker, punktere, sidder fast eller har fået det forkerte brændstof fyldt i tanken. Dit vejhjælps abonnement dækker desuden persontransport, hvis dit køretøj bugseres til et værksted.

Abonnementet omfatter biler under 3.500 kg samt efterspændte enheder - trailere, campingvogne og teltvogne. Efterspændt enhed er dækket, både ved nedbrud på den efterspændte enhed og/eller nedbrud på trækkende køretøj.

Se abonnementsbetingelser for Vejhjælp

 

Brug for assistance: Hvad gør jeg?

Sådan kontakter du SOS Dansk Autohjælps 24/7 alarmcentral:

 

App´s til den bedste vejhjælp

Med Appen "Vejhjælp" på din mobil er du forberedt, hvis uheldet skulle være ude. Uanset, hvad der sker er SOS Dansk Autohjælp klar til at hjælpe dig - med få klik kan du fortælle hvor du er og hvilket køretøj, der er brug for hjælp til.

Hent appen “Vejhjælp” med det samme:

 

Print Vejhjælps kort

Har du det bedst med at have dokumenterne fysisk ved hånden, så kan du printe og have dokumenterne liggende i bilen:

Så har du telefon nr. til SOS´ vejhjælpsservice ved hånden, hvis uheldet er ude.

 

Vejhjælp i udlandet

SOS Dansk Autohjælp gælder ikke i udlandet. Men med en kaskoforsikring i Lokal Forsikring er du automatisk omfattet af "Rødt Kort- ordningen" (redningsforsikring i udlandet), som giver dig vejhjælp og redning i udlandet. Du kan læse mere om ”Assistance i udlandet - Rødt Kort-ordningen” her.

 

Tilkøb vejhjælp abonnement

Hvis din bil kun er ansvarsforsikret, så er du ikke automatisk omfattet af et abonnement, men du kan tilkøbe årsabonnementer hos SOS Dansk Autohjælp til reducerede priser, ved at benytte nedenstående links til deres hjemmeside. Her findes et bredt udvalg af separate abonnementer til blandt andet bil, campingvogn og trailer.

Bil under 2500 kg
Bil under 3500 kg
Campingvogn
Trailer over 750 kg
Trailer under 750 kg
Motorcykel